Ce banca te primeste in week-end

Ce banca te primeste in week-end

Cei care nu au cum sa ajunga la un ghiseu al unei banci in timpul saptamanii si nici nu au acces la una dintre solutiile de genul „banca la distanta”, cum ar fi call center-uri operationale sau internet banking, vor trebui sa-si indrepte atentia catre banci care au oficii deschise si in week-end. In orasele

Cei care nu au cum sa ajunga la un ghiseu al unei banci in timpul saptamanii si nici nu au acces la una dintre solutiile de genul „banca la distanta”, cum ar fi call center-uri operationale sau internet banking, vor trebui sa-si indrepte atentia catre banci care au oficii deschise si in week-end.

In orasele mari, unde timpul tinde sa se condenseze datorita aglomeratiei, a ritmului de viata alert si a programului de lucru prelungit, a determinat o parte din institutiile bancare sa prelungeasca orarul anumitor agentii si sucursale in timpul saptamanii sau sa functioneze si pe perioada de week-end. BCR, BRD, Raiffeisen Bank, HVB Tiriac, Banca Transilvania sau CEC, sunt cateva dintre bancile care isi deschid portile si sambata. In general, programul de lucru in aceasta zi este pana la ora 13, cu exceptia agentiilor Raiffeisen unde se lucreaza sambata pana la ora 21 si duminica pana la ora 19.

Cel mai lung program il au insa bancile care au deschise agentii in centrele comerciale sau in hipermarket-uri, deoarece programul lor este adaptat dupa cel al complexului care le gazduieste. Insa, chiar daca agentia este deschisa pana la ora 21 sau 22, operatiunile bancare se pot efectua doar pana la ora 18. Dupa aceasta ora clientul poate beneficia doar de informatii sau consiliere. De exemplu, BRD poate fi gasit in complexul comercial Cora sau Carrefour iar HVB Tiriac in Metro si in magazinul Unirea. In Plaza Romania putem gasi sucursale ale BCR si Finansbank.

In aceste agentii cu program special se pot efectua tranzactii, plati in lei si valuta, schimburi valutare sau depozite, insa tranzactiile interbancare se vor face in prima zi din saptamana.

Cosmin Meleaca
cosmin.meleaca@bankingnews.ro

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos