BCR a deschis anul acesta 101 unitati bancare

Banca Comerciala Romana (BCR) a deschis, in acest an, 101 de noi unitati, ajungand astfel la o retea teritoriala formata din 473 sucursale si agentii. Cele peste 100 de noi unitati, destinate in special populatiei, acopera zone cu potential deosebit de dezvoltare a afacerilor atat din marile orase cat si din localitati mai mici situate

Banca Comerciala Romana (BCR) a deschis, in acest an, 101 de noi unitati, ajungand astfel la o retea teritoriala formata din 473 sucursale si agentii.

Cele peste 100 de noi unitati, destinate in special populatiei, acopera zone cu potential deosebit de dezvoltare a afacerilor atat din marile orase cat si din localitati mai mici situate in aproape toate judetele tarii, precum si in Municipiul Bucuresti, reteaua BCR din Capitala ajungand la 82 de unitati.

BCR a implementat, in ultimii ani, un nou concept de unitate bancara care consolideaza relatia directa cu clientii individuali, stimuland satisfacerea in cat mai mare masura a nevoilor acestora.

„BCR vine mereu in intampinarea clientilor sai carora le pune la dispozitie servicii romanesti de nivel european. Unitatile BCR confirma avantajele oferite de abordarea „one stop shop“ in care clientii pot beneficia de intreaga oferta complexa de servicii financiare a Grupului, apta sa satisfaca toate cerintele. BCR este cu adevarat partenerul de langa casa ta, prietenul care te cunoaste, te intelege si te sustine in planurile tale de viitor”, a declarat Nicolae Danila, presedinte executiv BCR.

Pentru anul viitor BCR isi propune sa deschida peste 130 de noi unitati.

„Clientii BCR vor beneficia, chiar din 2007, de calitatea noastra de membra a Grupului Erste Bank. Unitatea bancara va ramane principalul canal de vanzare a produselor financiare, dar vom dezvolta puternic canalele alternative de distributie precum Internet banking, Contact center si serviciile de self-banking. Fiecare client trebuie sa poata alege momentul in care sa aiba acces in banca, mai ales pentru operatiunile simple cum ar fi plata facturilor, transferurile bancare etc“, a precizat Danila.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos