Bancile accepta amanarea ratelor pentru romanii datornici

Bancile accepta amanarea ratelor pentru romanii datornici

In anumite conditii bancile accepta amanarea ratelor. Acestea pot fi platite mai tarziu decat data stabilita contractual fara ca relatia cu banca sa devina conflictuala. In cazul in care v-ati pierdut locul de munca si aveti un credit , trebuie sa anuntati banca, sa programati o intalnire cu reprezentantii acesteia si sa le explicati situatia,

In anumite conditii bancile accepta amanarea ratelor. Acestea pot fi platite mai tarziu decat data stabilita contractual fara ca relatia cu banca sa devina conflictuala. In cazul in care v-ati pierdut locul de munca si aveti un credit , trebuie sa anuntati banca, sa programati o intalnire cu reprezentantii acesteia si sa le explicati situatia, informeaza Realitatea TV.

Acest procedeu este cunoscut drept "buna intelegere", dar indiferent de cat de buna este sa nu va asteptati la o scutire de plata mai mare de trei luni. Termenul se poate prelungi cu o singura conditie. In cele trei luni trebuie sa platiti cel putin jumatate dintr-o rata.

Daca data stabilita pentru plata este depasita banca isi poate rezerva dreptul de a intocmi dosar de dauna pentru clientul rau platnic.

In trei luni consecutive de neplata a ratei banca poate sa aplice executarea silita in cazul in care exista garantii imobiliare. Totodata in aceste situatii institutia bancara este tentata sa preia bunul creditat caci asa isi poate acoperi mai usor pierderile.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos