Bancherul trist si necomunicativ, pe cale de disparitie

Bancherul trist si necomunicativ, pe cale de disparitie

Bancherii tristi si necomunicativi vor disparea din BRD, potrivit strategiei Directiei de resurse umane a bancii, de a forma un personal de tip nou. "Suntem in curs de construire a unui nou bancher. Cel trist, necomunicativ, este pe cale de disparitie. Cream un personaj de tip doctor, care stie sa analizeze sanatatea financiara a clientului,

Bancherii tristi si necomunicativi vor disparea din BRD, potrivit strategiei Directiei de resurse umane a bancii, de a forma un personal de tip nou. "Suntem in curs de construire a unui nou bancher. Cel trist, necomunicativ, este pe cale de disparitie. Cream un personaj de tip doctor, care stie sa analizeze sanatatea financiara a clientului, care stie sa vina cu reteta privind oferta bancii", a declarat, marti, la Forumul Francofon al Locurilor de munca, Florentin Luca, director de Resurse Umane la BRD. La editia din acest an a Forumului, BRD-GSG vine cu o oferta de 100 de locuri de munca, domeniile vizate fiind comercial, risc, IT, functii suport.

    

BRD-Groupe Societe Generale a recrutat in ultimii trei ani peste 4.000 de persoane, din care 2.000 persoane numai in 2006, a spus Luca. "Vrem sa retinem tinerii performanti in Romania, pentru ca exista multiple oportunitati. Economia se misca foarte bine, iar sistemul bancar este motorul acestei cresteri. Politica noastra de recrutare se caracterizeaza prin diversitate. Recrutam tineri, dar si persoane de 40-50 de ani; persoane cu studii superioare, dar si cu studii medii, cu studii economice, dar si cu studii tehnice", a explicat Florentin Luca.
       

Acesta a precizat, de asemenea, ca, in perioada august 2005 – iulie 2006, au fost evaluati, formati si reconvertiti 1.000 de salariati ai bancii, performanta aflandu-se in centrul politicii de resurse umane.
          

BRD – Groupe Societe Generale este a doua banca din Romania, cu active ce depasesc opt miliarde euro si 7.500 de angajati. Banca are peste doua milioane de clienti si opereaza o retea de peste 600 de unitati. BRD are cea de-a doua capitalizare bursiera la BVB (aproximativ 4,3 miliarde euro la 31 ianuarie 2007).

Sursa: ROMPRES

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos