Banca Transilvania lanseaza creditul punte

Banca Transilvania lanseaza creditul punte

Banca Transilvania ofera acum clientilor sai Creditul Punte, dedicat persoanelor care au nevoie de finantare – pe termen scurt sau mediu – pentru achizitionarea unui imobil sau pentru construirea unei noi proprietati imobiliare. Creditul Punte este destinat celor care au deja o proprietate imobiliara – apartament sau casa, proprietate pe care intentioneaza sa o vanda,

Banca Transilvania ofera acum clientilor sai Creditul Punte, dedicat persoanelor care au nevoie de finantare – pe termen scurt sau mediu – pentru achizitionarea unui imobil sau pentru construirea unei noi proprietati imobiliare. Creditul Punte este destinat celor care au deja o proprietate imobiliara – apartament sau casa, proprietate pe care intentioneaza sa o vanda, pentru obtinerea noului imobil, dar vor sa asigure sincronizarea oportunitatii de cumparare sau a nevoii de bani pentru constructie, cu disponibilitatea resurselor financiare.

PUNTE de la BT

Valoarea maxima a Crediului Punte este de 100.000 EUR – echivalent in USD sau in RON si se acorda pe un termen de maximum 12 luni – in cazul achizitionarii unui imobil sau pe o perioada de 18 luni – pentru construirea unei proprietati imobiliare. Pentru a se putea obtine un astfel de credit, acesta nu trebuie sa depaseasca 75% din valoarea de evaluare a imobilului care urmeaza sa fie vandut. Dobanda este de 1% pe an, fixa si se plateste lunar. La momentul vanzarii proprietatii si rambursarii creditului se achita, de asemenea, un comision de aranjament diferentiat, in functie de perioada creditarii, astfel: 6% – daca acest credit se ramburseaza in primele 6 luni, 12% – in cazul in care creditul se ramburseaza intre 6 si 12 luni sau 18% – daca respectivul credit se ramburseaza intre 12, respectiv 18 luni, in cazul construirii unei case sau achizitionarii unui apartament aflat in constructie.

Pentru obtinerea Crediului Punte sunt necesare urmatoarele documente: copie dupa actul de proprietate al locuintei care face obiectul vanzarii, inregistrat la Biroul de Carte Funciara; acte cadastrale; declaratie pe proprie raspundere a proprietarului cu referire la faptul ca imobilul respectiv nu este revendicat si ca nu exista litigii in legatura cu acesta; declaratia clientului ca va vinde vechiul imobil pe care il are in proprietate la solicitarea Creditului Punte, in termenul prevazut in contractul de credit pentru acest produs, incheiat cu banca.

Noul produs aduce un plus de valoare ofertei standard de credite imobiliare si ipotecare a Bancii Transilvania mai ales datorita faptului ca, pentru obtinerea sa, nu este necesar avans, dar si pentru ca acest credit poate constitui avansul la un credit imobilar sau ipotecar. Creditul Punte este, astfel, mai usor de obtinut si poate constitui, in acelasi timp, premisa unei investitii.

Gabriela Nistor, Director Retail Banking, Banca Transilvania, declara: “Decizia de a achizitiona un imobil este una emotionala. In multe cazuri in care se doreste cumpararea unei case preferate nu se poate astepta pana la vanzarea unei alte proprietati pe care deja clientul o are. Si, tocmai de aceea, Creditul Punte de la Banca Transilvania ii ajuta pe clienti sa isi indeplineasca visul”.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos