Banca Romanesca lanseaza un credit pentru premianti

Banca Romanesca lanseaza un credit pentru premianti

Banca Romaneasca merge mai departe. Trece de creditul cu 5.000 de euro (echivalent lei) si lanseaza astazi o oferta dubla. Era si timpul, credem noi,  deoarece bancile importante detin deja produsul acesta… de o asemenea valoare si perioada de rambursare. „Totul pana la bani” spune o veche zicala si asa au crezut si reprezentantii bancii. Acestia

Banca Romaneasca merge mai departe. Trece de creditul cu 5.000 de euro (echivalent lei) si lanseaza astazi o oferta dubla. Era si timpul, credem noi,  deoarece bancile importante detin deja produsul acesta… de o asemenea valoare si perioada de rambursare. „Totul pana la bani” spune o veche zicala si asa au crezut si reprezentantii bancii. Acestia au simtit trendul descendent al produsului vechi dar si dorinta clientilor de imprumuturi mai mari. –

Acest nou imprumut destinat persoanelor fizice readuce  banca in cursa pentru cat mai numerosi si multumiti clienti. „Deoarece tendinta de crestere a exigentei clientului bancar este evidenta, am dorit sa oferim un produs competitiv, nou, flexibil, accesibil care poate fi angajat de catre o masa largita de clienti cu diverse categorii de venituri. Am modificat modalitatea de comisionare a acestui produs, pentru a fi cat mai simpla, transparenta si fara a implica un efort financiar din partea clientului in faza de acordare a creditului” a declarat dl Paul Isoiu, Director General Adjunct al Bancii Romanesti.

Chiar daca creditul este disponibil numai in moneda nationala, acesta beneficiaza de o dobanda avantajoasa. Produsul poate fi obtinut in continuare prin telefon, un lucru extrem de pretios in valorificarea timpului pierdut de client pe la unitatile bancare.

10 pe linie de la Banca Romaneasca

10.000 de Euro, perioada 10 ani si dobanda 10% este oferta pentru Noul Credit de nevoi personale de la Banca Romaneasca, valabila din 3 Aprilie 2006.

Acest nou credit ofera numeroase avantaje: creditul poate fi obtinut fara garantii, perioada de acordare este de pana la 10 ani, avand ca limita de creditare pana la 10.000 Euro – echivalent in lei si o dobanda variabila de 10% pe an.

Un alt avantaj il constituie faptul ca acest credit poate fi obtinut si prin telefon, sunand la (021) 408.08.08.

Destinatia creditului nu trebuie justificata, se acorda persoanelor fizice cu varsta cuprinsa intre 20 si 70 de ani (varsta la care creditul este scadent), cu domiciliul si/sau rezidenta in Romania. Venitul minim net lunar poate fi de 100 de Euro (echivalent in lei sau alte valute).

Banca ia in considerare, pe langa salarii si pensii, toate tipurile de venit care pot fi justificate cu documente legale: chirii, dividende, venituri aferente contractelor de colaborare etc.

Despre creditul fara ipoteca

Si pentru ca de curand BankingNews a publicat un articol prin care va aratam ce banci va dau ce-i mai bun si mult (aici), azi am sunat la Banca Romaneasca si am cerut efectuarea unui scoring. Pentru un venit net lunar de 3.000 lei, consilierul de vanzari ne-a precizat ca ne incadram pentru o suma maxima de 36.000 lei, iar rata lunara fixa va fi in valoare de 547 RON. Procedura este extrem de simpla: suni la 408.08.08. Consilierul iti explica procedura si detaliile legate de produs. Daca esti decis, poti completa cererea de credit prin telefon iar in 3 zile te viziteaza curierul bancii pentru a semna cererea si a ridica actele necesare imprumutului: copie act identitate, adeverinta de salariu sau ultimul fluturas de salariu si o factura de utilitati. In maximum 3 zile te va suna un oficial al bancii pentru rezultat. Daca toate decurg bine si esti fericitul posesor al unui credit „10 pe linie” de la Banca Romaneasca, in 2 zile iti ridici suma obtinuta.

Despre Banca Romaneasca

Banca Romaneasca este membra a Grupului National Bank of Greece, cea mai mare banca din Grecia din punct de vedere al activelor, depozitelor si capitalizarii bursiere in suma de 14 miliarde euro. Infiintata in anul 1841, NBG are o prezenta puternica in 5 tari din Sud-Estul Europei, o retea in plina dezvoltare de peste 850 de sucursale, 21.000 de angajati si o cota de piata regionala de aproximativ 10% din creditele acordate persoanelor fizice.

Gabriela Dinu
gabriela.dinu@bankingnews.ro

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos