23 Communication Ideas si UniCredit Tirac Bank au castigat Trofeul de Aur la Art Directors Club Awards

23 Communication Ideas si UniCredit Tirac Bank au castigat Trofeul de Aur la Art Directors Club Awards

In cadrul Galei Art Director's Club Awards, care a avut loc pe 5 decembrie, la Institutul Francez-Sala Elvira Popescu, au fost premiate cele mai creative campanii din Romania din ultimul an. La categoria TV, 23 Communication Ideas a castigat Trofeul de Aur pentru două spoturi: "Profesorul" și "Gravida", realizate pentru UniCredit Tiriac Bank, in scopul

In cadrul Galei Art Director's Club Awards, care a avut loc pe 5 decembrie, la Institutul Francez-Sala Elvira Popescu, au fost premiate cele mai creative campanii din Romania din ultimul an.

La categoria TV, 23 Communication Ideas a castigat Trofeul de Aur pentru două spoturi: "Profesorul" și "Gravida", realizate pentru UniCredit Tiriac Bank, in scopul promovarii principalului beneficiu al Creditului Express:aprobarea in maxim 24 de ore. Trofeele au fost obtinute atat pentru sectiunea „financiar-bancar”, cat si pentru intreaga categorie TV.
Totodată, în cadrul evenimentului, Bogdan Costin de la 23 Communication Ideas a fost desemnat Copywriterul anului, pentru aceeasi campanie TV UniCredit Tiriac Bank.

„ Ne-am bucurat enorm pentru premiile obtinute aseara, cu atat mai mult cu cat colegii mei din echipele de marketing ale UniCredit Tiriac Bank si UniCredit Consumer Financing s-au implicat cu mult suflet in acest proiect, iar 23 Communication Ideas ne-au inteles perfect pozitionarea de brand si mesajele pe care dorim sa le transmitem. Campania si spoturile au fost gandite special pentru publicul romanesc, pentru care gasirea unor solutii ingenioase si neasteptate este caracteristica. Noi am vrut sa le aratam oamenilor ca exista alternative viabile pentru nevoile lor financiare pe termen scurt si ne-am dorit sa transmitem acest lucru intr-un mod relevant pentru ei, cu umor tipic romanesc, marca Bogdan Naumovici. Aceasta combinatie s-a dovedit castigatoare si suntem onorati ca am fost aseara impreuna pe aceeasi scena sa sarbatorim succesul eforturilor noastre comune. Ii multumim lui Bogdan si echipei lui.” a declarat Anca Nuta, Director de Identitate si Comunicare al UniCredit Tiriac Bank.

"Nu este nicidecum prima realizare de asemenea anvergură, am luat de mai multe ori premiile pentru cele mai bune spoturi, printuri sau campanii ale anului, culminând cu premiile pentru cea mai bună campanie și cele mai bune spoturi ale deceniului, obținute anul trecut. Dar premiul de anul acesta este special din mai multe puncte de vedere. În primul rând pentru că vine în plină criză, nu numai financiară, ci și de curaj al clienților sau de creativitate a agențiilor. În al doilea rând, pentru că vine într-o categorie foarte dificilă și de obicei aridă creativ, serviciile financiar bancare. Și în al treilea rând, pentru că este prima ediție a Art Director's Club Awards și mă bucură recunoașterea primită din partea colegilor mei de industrie, cei mai buni directori de creație români." a declarat Bogdan Naumovici, fondatorul agenției 23 Communication Ideas.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos